woensdag 5 juni 2013

-7

Vanmorgen al vroeg naar de oogarts in het AZU.
Door de tunnel onder het ziekenhuis door naar het andere ziekenhuis, spannend hoor...

Gek brilletje op en cijfers lezen dat lukte nog wel, maar toen de druppeltjes in de oogjes moesten was
het meewerken gebeurd..kan der geen ongelijk geven..gelukkig is het wel redelijk gelukt en de oogjes zijn goed gekeurd. Een paar weken na de transplantatie weer kijken of het zicht nog hetzelfde is.

Daarna een poosje buiten gewandeld, wat een heerlijk weer ! Rolstoeltje mee voor Nora ging harstikke goed ! Ook nog wat lekkers in het winkeltje gekocht en een mooie kaart voor de klas !

Vanmiddag was de tweede gift van de chemo. Nora is een beetje stilletjes vandaag en kijkt rustig filmpjes. Denk dat alles van de afgelopen dagen een plekje moet krijgen in dat kleine koppie.
Vanmiddag kwam de speeljuf nog een half uur, konden papa en mama even samen koffie drinken.

Daarna kwamen Marjolein, Thomas en opa en oma. Wat een volle gezellige boel. Gezellig beneden met papa gegeten. Straks wordt de sondevoeding aangesloten, die gaat Nora over de nacht krijgen. Het eten en drinken is alweer minimaal en het is wel heel belangrijk dat ze goed op gewicht blijft !

Vandaag al wat kaartjes gekregen, wordt het kamertje heel wat gezelliger van !

2 opmerkingen:

  1. opa Marten en oma Henny5 juni 2013 om 21:30

    Lieve Nora was fijn om jullie weer even te zien moeten even wennen aan schort en mondkapje!! hoop dat je vannacht lekker slaapt dikke knuffel van opa Marten en oma Henny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Nora,

    Vanuit het ziekenhuis in Nijmegen wil ik je even heel veel sterkte wensen met alle behandelingen die je krijgt. Mijn arts zei eens dat iedere naald in je lichaam en ieder onderzoek er is om je weer beter te maken.

    Nogmaals veel sterkte toegewenst.

    Groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen