woensdag 19 juni 2013

6,7

Nora heeft best goede dagen achter de rug. Niet echt bijzonderheden. De arts is ook tevreden over hoe het nu gaat en hoopt op nog een saaie week ! Misschien dat eind volgende week en zeker de week erna de eerste cellen al te zien zijn in haar bloed. We wachten vol spanning af..

Nora heeft nog niet echt een megadip. Klaagt nu wel over een zeer mondje, we zien dat haar tandvlees behoorlijk opgezet is en de binnenkant van de wangetjes zien er ook niet prettig uit. Ook heeft ze nog steeds diarree. Ze krijgt nu even standaard paracetamol en als de pijn erger wordt gaan ze starten met morfine. Vanmorgen ook een bloedplaatjestransfusie gehad dus weer een kraal verdiend. De medicijnen die ze de afgelopen dagen innam met vla gaan nu even via de sonde.

Vanmorgen kwam het medicijn er even later weer uit. Vandaag is ze weer ontzettend verwent met post en kadootjes ! Super bedankt ! Ook een prachtige prinsessenjurk van de mevrouw van Hebbes, morgen snel uitwassen en dan direct aan, foto volgt uiteraard nog !

Verder vandaag bezoek gehad van opa&oma. Ik was een dagje thuis omdat Thomas op schoolreis ging, wilde hem wel zelf uitzwaaien en weer opwachten. Met Marjolein nog even de stad in geweest, gezellig !

Op naar de tweede week na de transplantatie..we hopen op weinig bijzonderheden..

1 opmerking:

  1. Super meid, keep on the positive vibe!!

    Duim duim vanuit Belgiƫ.

    Stijn, Cindy en Jana

    BeantwoordenVerwijderen