zondag 9 juni 2013

-3

Vannacht helaas weer koorts. Waarschijnlijk toch echt een reactie op de ATG. Rond de ochtend wordt het alweer minder en vandaag overdag is het hoogst gemeten 38,1. Rond half 10 een zakje bloedplaatjes gekregen, dit was enorm gedaald. Ook de witte cellen zijn 0,1 echt enorm laag dus de chemo en ATG doen goed hun werk.

Vanmorgen nog even buiten gewandeld, was toch best frisjes dus een korte wandeling gemaakt. Nora lekker ingepakt in de rolstoel. Hier moet ze wel even een drempel over, want ze wil zelf lopen, maar aan haar snoetje te zien was dit echt teveel..

Daarna weer de chemo aangesloten en even geslapen. Later vanmiddag de ATG weer aangesloten dus ook weer aan de monitor. Elk kwartier wordt dan automatisch haar bloeddruk en hartslag gemeten.

Vanmiddag bezoek gehad van Geline, Mirthe, opa&oma, oma Hoogers en Marjolein en Thomas. Even koffie gedronken in het RMD huis, papa bleef bij Nora want zij sliep nog eventjes. Hadden allemaal lekker eten en lekkers meegenomen dus we kunnen weer een paar dagen vooruit !Toen ze wakker was zijn Marjolein en Thomas vast naar haar toe gegaan, gezellig hoor !

Daarna allemaal naar de ouderkamer op de afdeling gegaan, opa en oma even bij Nora gekletst.
Het fotoboekje van haar wensdag was naar huis gestuurd dus dit had Marjolein meegenomen, prachtig boek geworden waar Nora al een tijdje in zit te bladeren.

Hopen dat er vannacht geen koorts meer komt, even afwachten..Papa slaapt bij Nora vannacht en mama probeert morgen een nachtje thuis te slapen. Even nog weer wat dingen regelen en wat spullen en kleren ophalen.  Morgen nog 1 dag chemo en ATG en dan dinsdag een rustdag..en dan de spannende dag, de transplantatiedag !

3 opmerkingen:

  1. Krijg een brok in mijn keel als ik dit allemaal lees! Wat moet jullie meisje veel doorstaan! En voor jullie als ouders en broer en zus is het natuurlijk ook erg zwaar!
    Ik wens jullie heel veel sterkte en Nora bewijst keer op keer dat ze een echte kanjer is!

    Groetjes Carin de Bruin
    En een dikke knuffel van Noa voor Nora.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We wensen jullie heel veel sterkte en boven alles Gods kracht toe in deze spannende dagen en ook voor de tijd die nog komt. We kennen jullie niet persoonlijk. We zijn de oppasouders van Thymo uit groep 2. Hij vertelt regelmatig over Nora. Vandaar.

    hartelijke groeten Jan en Janneke Vos

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat maken jullie weer van alles mee...
    We bidden mee en denken aan jullie

    lieve Nora wat ben je dapper en mama en papa en
    broer en zus ook de achtbaan die maar door sjeest is niet niks... hopelijk zakt de koorts we wensen jullie sterkte dikke knuffel
    Mirjam en van Mirne en Tirza een dikke knuffel voor Nora

    BeantwoordenVerwijderen