donderdag 6 juni 2013

-6

Vanmorgen heerlijk uitgeslapen.
Beetje gewassen en aangekleed, de dokter kwam even langs om te kijken hoe het gaat.
Zijn nog weinig bijzonderheden gelukkig..

Vandaag nog de lichtere chemo, morgen start de 4 dagen ATG dit keer van een konijn.
Morgen nog in combinatie met de lichtere chemo en zaterdag, zondag en maandag met de zwaardere chemo. De verwachting is dat hier wel bijwerkingen van komen. We zien het wel, er zijn gelukkig veel medicijnen om de bijwerkingen te beperken.

Vanmiddag nog een poosje buiten geweest wat een fijn weertje zeg !

Wasje gedraaid in het RonaldmcDonaldhuis, mis wel de buitenwaslijn. Kan je eindelijk de was buiten hangen..Hier een klein rekje op je kamer..
Het huis is echt helemaal vol met gasten, wat zijn er dan veel kindjes ziek zeg, niet leuk..

Op de afdeling zijn er vooral veel buitenlandse kindjes, op de transplantatieboxen zijn nu 4 kindjes waarvan Nora het enige nederlandse kindje is..Al vanaf maandag hadden we een erg leuke zuster, die ook Nora haar EVV er is. Nog een andere zuster wilde dit ook graag zijn van Nora. Gister waren ze allebei overdag aan het werk en hadden ze "ruzie" wie Nora  ging verplegen ;) Ze vinden haar hier allemaal zo`n schatje en dat is ze natuurlijk ook ! Het is ook ontzettend fijn dat er hier per dienst maar 1 verpleegkundige verantwoordelijk is voor Nora. Jammer dat de leuke zuster nu tot na het weekend vrij is zeker nu Nora een aantal dagen het wat zwaarder gaat krijgen..

Ik hoop dat er nog meerdere blogs mogen volgen, de verbinding is hier niet helemaal geweldig, vandaag hadden we de hele dag geen verbinding op de laptop..Gelukkig kunnen we kleuren en spelletjes doen met Nora ;) die houdt ons wel bezig...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten