maandag 24 december 2012

Kerstavond

Wat heerlijk om met z` n vijven thuis te zijn.
Fijn hangen op de bank, films kijken, niks moet, alles mag..

De sondevoeding thuis gaat prima. We proberen Nora te stimuleren om ernaast te blijven eten en drinken, maar het lijkt alsof ze nergens zin in heeft. Buiten de sondevoeding eet en drinkt ze weinig.
Maar goed dat ze dit krijgt, zo hoeven we even niet te stressen over dat ze wel genoeg binnenkrijgt, even een stukje rust voor Nora.

Volgende week woensdag gaat Nora opgenomen worden in UMCG. Weer een paar nachtjes "logeren" op M2. Donderdag gaat Nora de port a cath ook wel VAP krijgen. Ik vind het ontzettend spannend en haar ziek zijn wordt nu ook zo zichtbaar wat best pijn doet in mijn mamahart.  Nu konden we het ziek zijn op goede dagen nog wegstoppen, maar nu de sonde er is en de VAP eraan komt is het ineens zo echt..

Gisteren heeft Nora onder een klein roesje weer een infuusje gekregen, er waren bloedplaatjes nodig. De eerste bloedblaartjes zaten bij het wakker worden alweer in haar mond, dus na overleg met Groningen mocht ze naar Zwolle voor een transfusie. Er was niemand op de OK behalve wij dus ik mocht erbij zijn toen ze haar infuus gingen aanprikken. Best interessant, maar ook erg confronterend omdat het wel om mijn kleine meisje ging. Zo niet leuk !!!

Vandaag verjaardag gevierd van oma. Nora heeft zich gezellig vermaakt met neef en nichtje. Liedjes geluisterd op you tube en vooral veel gekletst en gegiebeld.

Vrijdagmiddag werden we verrast met een super kerstpakket van Stichting Kukeluusjes van Corne. Lekkere dingen zaten er in het pakket en voor de kids alledrie een kadobon van de Intertoys. Daar hebben ze zaterdagochtend direct wat moois voor gekocht. Echt super bedankt !

En nu op naar Kerst. Eten bij opa en oma, naar de kinderdienst in de kerk.
Genieten van het samen zijn. We hopen op een paar gezellige en rustige dagen..


2 opmerkingen:

  1. Geniet van elkaar met deze dagen!!! Even niets!!

    Liefs Harro, Edith en kids

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hopelijk een paar heerlijke dagen gehad!
    en ja het lijkt mij voor jullie als paps en mams zo heftig, wij kunnen het ons natuurlijk niet voorstellen hoe intens dat voor jullie is. maar we bidden en denken aan jullie
    dikke knuf voor juliie

    BeantwoordenVerwijderen