maandag 17 december 2012

Beetje bij beetje..

Vannacht een goede nacht gehad.
Nora verdraagt de sondevoeding goed.
Gisteren werd ze er nog misselijk van, maar vandaag krijgt ze er alleen
maar energie van ! vanmorgen geknutseld in de speelkamer, gezellig hoor.

Vanmiddag kwam Eddy weer in het ziekenhuis. Thomas is nog steeds ziek, hij heeft flink de griep dus Eddy bleef vandaag een poos thuis bij Thomas. Wel een geregel hoor. Vanmiddag was Nora aardig hyper. Zelfs een beetje baldadig ;) geeft niets ! Ze eet af en toe wat, vooral wat lekkers, maar drinken gaat nog niet zo goed. Nu hoeft dat ook niet, omdat ze voeding krijgt, maar ik wil toch graag dat ze goed eet en drinkt zodat ze sneller mee naar huis mag.

Na het avondeten kwam de arts even buurten. De waarde is enorm gezakt, gelukkig ! en op de sondevoeding doet Nora het enorm goed. Morgenochtend overleg met de arts uit Groningen om te kijken of ze weer kan starten met de medicatie. Wel is het HB fors gedaald dus morgenochtend een bloedtransfusie. Hopen dat het infuusje prikken goed gaat.In principe mag Nora ook met de sonde naar huis. Donderdag moeten we naar Groningen en kunnen we daar eventueel verder bekijken hoe het gaat met eten en drinken. Nu is Thomas nog best ziek, dus even morgen afwachten of het verstandig is dat Nora naar huis komt. Zou toch enorm jammer zijn als zij van de week ziek word..Even afwachten wat de dag van morgen gaat brengen. Nora krijgt al thuiszorg voor de Neupogen injectie dus misschien kan thuiszorg ook de sondevoeding op zich nemen. En anders kan ik dat snel genoeg leren.

Eddy is fijn de hele week vrij, geeft wel even rust. Zeker nu Thomas ook ziek is, dan is er 1 van ons bij Thomas en 1 van ons bij Nora. Nora is vanavond in bad geweest, dat bad lonkte al het hele weekend. Teken dat ze zich weer wat beter voelt ! Ze is toch flink ziek geweest van de te hoge medicatiedosering. Hopen dat als ze weer met een lage dosering gaat starten het goed gaat..

2 opmerkingen:

  1. Lieve Nora,

    Fijn te horen dat het beter met je gaat wel sneu voor Thomas,hopen dat hij gauw opknapt,want dan mag jij ook eerder weer naar huis.Heb je de kaartjes van Dominique en Charon al ontvangen ze waren er erg druk mee geweest,ze missen je wel hoor.Hou je taai en hopen dat je gauw weer thuis bent.

    Dikke knuffel Wilbert,Margriet,Dominique en Charon.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hopelijk mag je snel weer mee naar huis...
    dikke knuffel van ons
    Sander Mirjam Mirne en Tirza

    BeantwoordenVerwijderen