donderdag 18 juli 2013

Weer thuis !

Gisteren zijn we weer met Noortje thuisgekomen.

Het spande er nog even om, want in de ochtend had ze een temperatuur van 38,4..
Fijn, boven de 38,5 krijgt ze standaard 5 dagen antibiotica..
Daar hadden we alle drie niet zoveel oren naar natuurlijk.

Maar na een uurtje school, lekker wassen en frisse schone kleertjes aan was de temperatuur 37,6.
Klaar om te gaan, snel spulletjes bij elkaar gezocht en richting Elburg !

Nora heeft nu standaard medicatie voor de misselijkheid en daar reageert ze goed op. Niet meer misselijk na de medicatie en niet meer spugen.

Leverwaarden waren gisteren nog iets verhoogd, maar niet te hoog om van medicatie te veranderen.
Maandag weer een afspraak op de poli, laten we hopen dat we die halen en niet eerder richting Utrecht moeten gaan.

Nora speelt af en toe even buiten, heeft vanmiddag zelfs even in het zwembadje gezeten en eet en drinkt al weer wat meer zelf. De sondevoeding krijgt ze nu continu, en alles wat ze erbij eet en drinkt is meegenomen !

Vanmorgen is ze nog even met papa op het schoolplein geweest. Thomas ophalen van school en even gedag zeggen tegen de juf. Ze kreeg nog van alles mee en ook nog een lekker ijsje.

We hebben nu allemaal vakantie en hopen op rustige fijne weken die we met elkaar kunnen doorbrengen. Dat hebben de kids zeker verdiend !

5 opmerkingen:

  1. goed om te horen dat het weer de goede kant opgaat. Geniet van elkaar, het weer en de rust want ook papa en mama hebben dit verdiend
    liefs pascal erika en lindsey

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat ze weer thuis is. Jullie hebben het allemaal dik verdiend. Ik hoop dat jullie een fijne rustige vakantie krijgen. En Nora mooie foto heb ik bij oma op de mobiel gezien van jou. Stoere meid met duikbril in het zwem bad. Ik hoop dat je nu kan gaan genieten van je vakantie. Liefs Evie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn dat ze weer thuis is. Hopelijk blijft het goed gaan en kunnen jullie nu lekker gaan genieten van de vakantie!
    Groetjes Gerhard, Carin, Noa en Manouk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heh, fijn dat jullie allemaal weer thuis zijn en lekker vakantie. Even diep ademhalen en alles verwerken. Annelies, als ik denk aan de gesprekken op het werk toen de transplantatie nog ver weg leek. ... En nu dat alweer achter de rug en dat het tot nu toe zo goed mag gaan. ..Jullie samen weer thuis. We blijven voor jullie bidden maar ook veel redenen om te danken! Fijne vakantie en wie weet tot binnenkort weer op het werk. Ik begin volgende week donderdag weer. Liefs Catrineke

    BeantwoordenVerwijderen