zondag 14 juli 2013

Niet leuk..

Vanmorgen na de medicatie ging Nora weer spugen. Na overleg toch de medicatie opnieuw gegeven. Dit kwam er even later ook weer uit.. Toch maar weer gebeld met de afdeling en het was verstandig om even langs te komen met Nora. We vinden Nora verder ook niet in haar doen, ze ligt zo stilletjes op de bank. Voor de zekerheid maar een koffertje gepakt. Controles van Nora zijn goed, maar toch is besloten om haar weer op te nemen. Even kijken of we de voeding en medicatie goed op de rit kunnen krijgen. We worden er thuis toch wel zenuwachtig van en Nora is ontzettend bang om haar sonde uit te spugen. De arts denkt niet aan iets ernstigs er wordt morgenochtend ook pas bloed afgenomen. Als de arts ergens aan zou denken had hij dat nu meteen wel laten doen. Dusss, we zitten hier wel weer een paar nachtjes denken we. Gelijk weer een boel geregel met werk en opvang voor Marjolein en Thomas. Net gewend aan het thuiszijn, ook voor hun is het niet leuk..

3 opmerkingen:

  1. Lieve Nora,wij hadden het al van oma Henny gehoord wat vervelend toch,maar dit komt ook wel weer goed, positief zijn net als de afgelopen weken,is soms moelijk maar je bent een grote kanjer je kunt het.
    Dikke knuffel ook aan papa en mama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Och toch... die titel is wel een hele goede samenvatting ja! Echt-niet-leuk.

    Het spugen was dus mogelijk toch niet van de spanning.... We hopen van harte dat ze met een paar daagjes weer naar huis mag, met een betere balans tussen medicatie en voeding en vooral zonder misselijkheid.

    BeantwoordenVerwijderen